Δεν συνεργάζεται ο ασθενής ή υπάρχει άρνηση στη σίτιση και ενυδάτωση; Δεν λαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα φαγητού παρά τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει; 

σίτιση κατ οίκον2

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημα σίτισης! Ασθενείς που δε συνεργάζονται, παρουσιάζουν δυσκαταποσία ή  κινδυνεύουν από εισρόφηση, αξιολογούνται από το νοσηλευτικό προσωπικό και σας ενημερώνουμε για τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος. Εφ όσον χρειαστέι είμαστε σε διαρκή ενημέρωση με τον γιατρό σας.

Αναλαμβάνουμε τη σίτιση και ενυδάτωση δια του στόματος, με levin, με γαστροστομία ακόμα και με παρεντερική σίτιση στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μπορούμε να εντοπίσουμε τυχόν παράγοντες που δυσκολεύουν τη σίτιση και να σας προτείνουμε λύσεις.

Αξιολογούμε αναλυτικά τον ασθενή και ενημερώνουμε το συγγενικό περιβάλλον για τυχόν προβλήματα στην σίτιση και ενυδάτωση.

Για όλους εσάς που είστε εργαζόμενοι και πολυάσχολοι επιχειρηματίες και δεν διαθέτετε το χρόνο να ετοιμάζετε το φαγητό καθημερινά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η Nurse εξασφάλισε για εσάς σημαντική έκπτωση με συνεργαζόμενη εταιρία catering φαγητού που μπορεί να σας καλύπτει σε καθημερινή βάση ( πλην Κυριακης). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6974366627

 

ic  Υπηρεσία προγραμματισμένου ραντεβού

Χρόνος  Εκτιμώμενος χρόνος εκτέλεσης της υπηρεσίας: 30 λεπτά

Online ραντεβού   Δυνατότητα Online προγραμματισμού

 με αναπηρία  Δυνατότητα εκτέλεσης της υπηρεσίας και σε ΑμεΑ

 


 

Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί να γίνει η σίτιση σε συνδυασμό με την νοσηλεία;

Μπορεί να γίνει η σίτιση του ασθενή μετά από την προγραμματισμένη νοσηλεία του.

Αναλαμβάνετε τη χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής;

Αναλαμβάνουμε και την χορήγηση αυτών καθώς και την φαρμακευτική αγωγή προ φαγητού και μετά φαγητού, βάσει οδηγιών του γιατρού σας.

Έχω ασθενή στο σπίτι ο οποίος αρνείται να σιτιστεί, τι πρέπει να κάνω;

Μας καλείτε για εκτίμηση κατάποσης και τυχόν άλλοι παράγοντες που συμβάλουν στην άρνηση της σίτισης