Προσωπικά Δεδομένα

Γενικά
Η ιστοσελίδα www.nurse.gr με έδρα στη Θεσσαλονίκη και επι της  οδού Μαρμαρά 7 στην Καλαμαριά, αποδίδει την απαιτούμενη βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της. Η εμπιστοσύνη του χρήστη της ιστοσελίδας αποτελεί τη μεγαλύτερη προτεραιότητά μας. Παρακάτω εξηγείται πως συλλέγονται πληροφορίες και πως οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και προστασίας δεδομένων της. Αυτοί οι όροι ισχύουν μόνο για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και όχι για άλλους συνδεδεμένους ιστότοπους. Οι συνδεδεμένοι ιστότοποι (links), δεν υπάγονται στους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων της nurse.gr. H Nurse.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως διαβάζετε τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων οποτεδήποτε επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο.

Συλλογή πληροφοριών
Για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας θέλουμε να γνωρίζουμε τι σας ενδιαφέρει. Το μαθαίνουμε αυτό μέσω των σχολίων σας στις φόρμες επικοινωνίας, τα e-mail και μελετώντας τα στατιστικά επισκεψιμότητας.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών
Συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία για εσάς μόνο όταν εθελοντικά μας τα παρέχετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς σε εμάς. Χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία μόνο για τον λόγο για τον οποίο μας τα παρείχα τε και δεν τα διανέμουμε σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας.

Συλλογή άλλων πληροφοριών
Επιπρόσθετες πληροφορίες που αυτόματα συλλέγουμε με την επίσκεψή σας στο δικτυακό τόπο είναι γενικές πληροφορίες για τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, τη σύνδεσή σας, την IP διεύθυνσή σας, τη χώρα από την οποία μας επισκεφθήκατε και την ώρα της επίσκεψης. Αυτές τις πληροφορίες τις χρησιμοποιούμε για ανάλυση στατιστικών δεδομένων και βελτιστοποίηση της διαφημιστικής προβολής μας. Μπορείτε να εμποδίσετε τη συλλογή τέτοιων στοιχείων από εμάς αν το επιθυμείτε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας σχετικά με τα cookies.

Χρήση

Με τη χρήση του δικτυακού τόπου συμφωνείτε σχετικά με τη διατήρηση των πληροφοριών προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε για το σκοπό παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:
•    Να σας πληροφορούμε για αλλαγές στο δικτυακό τόπο και νέες υπηρεσίες που ενδεχομένως να σας ενδιαφέρουν
•    Αλλαγή ή και τροποποίηση υπηρεσιών.
•    Ενημέρωση σχετικά με τις επισκέψεις των ασθενών που έχουμε αναλάβει.
•    Για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ζητήσετε εσείς ενημέρωση.

Διανομή πληροφοριών
Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας σε επαγγελματίες υγείας, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο  σε συγκεκριμένη περιοχή, και για τη γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

Ασφάλεια πληροφοριών
Καμία διανομή πληροφοριών μέσω διαδικτύου δε μπορεί να θεωρηθεί απολύτως ασφαλής, και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων. Ωστόσο, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αλλαγή προσωπικών στοιχείων
Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία αλλάξουν (διεύθυνση-τηλέφωνο) ή αν δεν επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο παρακαλούμε στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..